Få din bil serviceret uden at miste fabriksgarantien hos Kim Skytthe

Autotekniker v/Kim Skytthe servicerer og reparerer biler i overensstemmelse med bilproducenternes forskrifter og anvender reservedele af OE kvalitet. (Foto: Autotekniker v/ Kim Skytthe)
dato

Har du en nyere bil, der stadig er under fabriksgarantien? Du behøver ikke at bekymre dig om at miste garantien, hvis du får din bil serviceret eller repareret hos Autotekniker v/Kim Skytthe.

Der er der frit værkstedsvalg for bilejere. Det betyder, at du kan vælge at få din bil serviceret eller repareret på et frit værksted som Autotekniker v/Kim Skytthe, og stadig beholde din fabriksgaranti. Dette er præcis det samme som på et mærkeværksted.

Autotekniker v/Kim Skytthe servicerer og reparerer biler i overensstemmelse med bilproducenternes forskrifter og anvender reservedele af OE kvalitet. Dette sikrer, at din bil får den bedste behandling, og at du kan køre trygt videre.

Hvis du er interesseret i at få en skarp pris på service eller reparation af din bil, er du velkommen til at køre ud til Autotekniker v/Kim Skytthe.

Du kan kontakte Autotekniker v/Kim Skytthe på telefonnummer 41 80 5000 eller via e-mail på info@auto-tekniker.dk.

Værkstedet er beliggende på Brunbjergvej 8, Markusminde, 8471 Sabro.

Du kan også finde mere information på deres hjemmeside auto-tekniker.dk