Kim Skytthe er din lokale autotekniker

Kim er her i gang med service på en bil (Foto: AutoTekniker)
Profilbillede
dato

I Sabro finder du autoværkstedet AutoTekniker v/ Kim Skytthe, som stadig er en forholdsvis ung virksomhed. Men det ændrer ikke på, at kvaliteten er i top. I denne artikel kan du møde Kim Skytthe, som giver et kig ind bag værkstedet, og hvordan det blev til.

AutoTekniker v/ Kim Skytthe ligger på Brunbjergvej 8 i Sabro, og firmaet så sin spæde start i 2021, men Kim har mange års erfaring i branchen, og en skønne dag besluttede Kim Skytthe sig for at starte hans eget værksted.

“Jeg startede mit firma efter at have arbejdet 10 år i branchen. Jeg har altid haft mit eget hobbyværksted, hvor jeg bor, og havde derfor gode muligheder for at udvide mit værksted og starte mit eget autoværksted.”

“Jeg startede firmaet med henblik på at være kørende tekniker, hvor jeg tilbød min hjælp til værksteder/bilhuse, da jeg så et marked for det. Men efter et halvt år valgte jeg at trappe ned med at køre ud til værksteder, så jeg også bedre kunne servicere mine private kunder i mit værksted. Og i dag er jeg kun på mit værksted, hvor biler fra både private og andre værksteder bliver lavet.”


Kim Skytthe har speciale i fejlsøgning (Foto: AutoTekniker)

Dedikation og kvalitet går hånd i hånd
Kim Skytthe er udlært mekaniker, men har uddannet sig løbende og er i dag autotekniker, hvor særligt fejlsøgning er hans speciale, men ingen opgave er for stor til Kim:

“Jeg driver et værksted, hvor jeg servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller. Jeg tilbyder alt fra hjulskift, til et større motorskift til fejlsøgning. Jeg tilbyder også at lave skader, både forsikringsskader og glasskade - jeg har aftaler med alle forsikringsselskaber. Derudover er jeg specialiseret og efteruddannet inden for fejlsøgning og hjælper private og andre værksteder med dette.”

Kim Skytthe har altid været utroligt dedikeret til sit arbejde, og det skinner tydeligt igennem hver dag. Derved oplever kunderne også, at tingene bliver gjort som de skal. 

“Jeg er dedikeret, og ønsker at give kunden god kvalitet til en fair pris. Jeg sætter stor vægt på kvalitet i mit arbejde, og alt bliver lavet ordentligt og som kunden ønsker. Jeg er specialiseret i fejlsøgning, og som beskrevet tidligere, så benytter andre værksteder mine kompetencer, når de selv må give fortabt.”

Læs også: Når mekanikerne må give fortabt, giver de Kim Skytthe et kald


AutoTekniker v/ Kim Skytthe tilbyder alt fra hjulskift, til et større motorskift til fejlsøgning (Foto: AutoTekniker)

Flair for fejlsøgning
På Kims tidligere arbejde var det ham der fik alle opgaverne, der indebar fejlfinding, og det har medført at han ofte kan se fejlene, efter syv års tjeneste med det. 

“Mine spidskompetencer er mit speciale i fejlsøgning og biler der "driller", for andre virksomheder eller private kunder. Jeg har flair for fejlsøgning og så muligheden for selv at kunne bestemme fremgangsmåden i at finde problemer og fejl på bilen. Og muligheden for at hjælpe andre værksteder som har brug for hjælp til disse opgaver.”

Kim hjælper både private kunder og erhvervskunder, og han står klar til at hjælpe dig med alt han kan. Du kan finde meget mere om AutoTekniker v/ Kim Skytthe på firmaets Facebookside og hjemmeside.

Du finder AutoTekniker v/ Kim Skytthe på adressen Brunbjergvej 8, 8471 Sabro.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Autotekniker v/Kim Skytthe