Østjyllands Politi: Nyt fra Sabro - lørdag den 13. juni

Kilde: Østjyllands Politi

Sabro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Østjyllands politi har pt. ingen fremstillinger i retten.
**

 

Færdsel

Fredag kl. 14.24 skete der et færdselsuheld på Horsensvej i Odder, da en 88-årig mandlig bilist påkørte en 79-årig mandlig bilist bagfra, idet denne var standset, for at svinge til venstre ad Bredkjærvej. Den 88-årige mand kørte fra uheldet, men standsede en kilometer syd for uheldsstedet.

Fredag kl. 16.59 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade i Århus C. En 21-årig mandlig bilist kørte mod syd ad Vestre Ringgade, og da han skulle svinge til højre ad Silkeborgvej, overså han en 23-årig kvindelig cyklist, som derfor blev påkørt.
Der skete ingen personskade ved sammenstødet.

Fredag kl. 15.41 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Storegade i Randers SØ.

Fredag kl. 18.45 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Frejasvej i Åbyhøj.

Fredag kl. 19.50 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Ebeltoftvej i Randers SØ.

Fredag kl. 19.50 blev en 20-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Ebeltoftvej i Randers SØ.

Fredag kl. 20.35 blev en 55-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Kongevejen i Århus C.

Fredag kl. 21.06 blev en 34-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Sabro.

Lørdag kl. 01.18 blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for kørsel uden førerret på en uindregistreret motorcykel, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.


Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Larsmindevej Århus N begået d. 12/6 mellem kl. 07.00 og kl. 10.45

 

 

 

Bo Christensen, vagtchef

Østjyllands Politi

 

 

 

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk