Sabro dagtilbud søger pædagogmedhjælper til DII Sommerfuglen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er glasset halvt fyldt eller halv tomt?

Ser du konsekvent det første, så er vi måske den rette arbejdsplads for dig.

 

Om os

DII Sommerfuglen er en nybygget integreret institution for 0-6-årige med plads til 105 børn.

Institutionen er moderne indrettet efter pædagogisk øjemed og ligger i Sabro ved udkanten af Aarhus. Vi ligger tæt på naturskønne områder som flittigt benyttes af både vuggestue og børnehave.

Sabro dagtilbud råder desuden over to busser, som giver os mulighed for at nå pædagogiske aktiviteter uden for byskiltet.

Som medhjælper hos os, vil du blive en del af et dynamisk team, hvor vi hjælper og understøtter hinanden på tværs af hele huset. Dine kollegaer er fagligt stærke, og du får mulighed for at undre dig og blive klogere på den pædagogiske praksis, vi yder i hverdagen.

Vi vægter det gode arbejde på stuerne og fællesskabet i huset. Der er en forventning om, at du kommer til at kende alle børn. Der er også godt samarbejde med de andre institutioner i Sabro dagtilbud og skolen.

Vi møder det enkelte barn der, hvor det er og vi strækker os langt for at tilpasse os det enkelte barns behov. Hos os er hvert barn unikt med sin helt egen personlighed og integritet. Hvert barn skal derfor mødes med respekt og en tilgang, som er tilpasset det enkelte barn og udviklingsstadie.

 

Vi ønsker en kollega der: 

  • Kan indgå i en hverdag hvor to dage ikke ligner hinanden
  • Er mødestabil, struktureret og imødekommende
  • Tager ansvar og går i dialog med dine kollegaer
  • Er nærværende og opsøgende i dit arbejde med børnene.
  • Har et positivt livssyn og kan være med til at skabe god energi på arbejdspladsen.

 

Vi forventer ikke du kommer med mange års erfaring fra arbejde med børn. Dog forventer vi, at du er nysgerrig på børn og brænder for arbejdet med dem.

Der er tale om tidsbegrænset stilling på 37 timer i børnehaven.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 25/03/2024 Vi er især nysgerrige på dine kvalifikationer, relationelle kompetencer, faglige erfaringer og personlige egenskaber. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende, med ansættelsesstart efter aftale (gerne med start d. 01/04/2024)

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest samt referencer inden ansættelsen.

For yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Morten Melbak Branth: momeb@aarhus.dk eller 41 85 85 87.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Sabro Skolevej 2, 8471 Sabro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6011698

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet