Birkebakken søger sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Birkebakken søger sygeplejerske Vil du arbejde ud fra et stærkt værdisæt med gode muligheder for indflydelse?

Drømmer du om at arbejde med børn og unge, der lever med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse i et konfliktfrit pædagogisk rum og et unikt velfungerende arbejdsmiljø, har vi nu en stilling åben.

Stillingen er på 30 timer og er koncentreret om en enkelt pige, der har brug for den sygeplejerske-faglige hjælp og støtte i hverdagen, men også professionel kærlighed og omsorg. Arbejdstiden er alle hverdage kl. 14.00-20.00.

Vores mål er, at Birkebakken, som bl.a. er et døgntilbud for børn og unge (0-25 år), skal være et godt hjem for beboerne, hvor vi med en målrettet faglig og professionel indsats imødekommer den enkeltes behov og understøtter mulighederne for livsudfoldelse.

For at kunne lykkes med dette har vi brug for kompetente og engagerede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for vore målgrupper, og som har lyst og overskud til at indgå i en til tider kompleks, men samtidig spændende hverdag, hvor der ikke er to dage, der er ens.

Low arousal, neuropædagogik, omgivelsers betydning for trivsel, omsorg og udvikling og meget andet er i fokus, ligesom der er et stærkt internt dynamisk samarbejde mellem alle medarbejdere på tværs i hele huset (bodel, STU, klub og voksenbeskæftigelse), hvor dine kompetencer, drømme og håb kan bringes i spil, om du er en faglig nørd, en entusiastisk naturfreak, musiker, køkkenhaj, meditations guru eller blot elsker hverdagen.

Vi sætter en stor ære i hele tiden at være i udvikling, både som institution og vigtigst af alt - i arbejdet med vore beboere.

Nogle af de værdier og kompetencer, som vi lægger vægt på, at du som medarbejder besidder, er følgende:

 • Uddannet sygeplejerske
 • Adgang til og erfaring med brugen af FMK
 • Gerne erfaring fra det specialiserede socialområde og gerne erfaring i at arbejde med børn og unge mennesker med komplekse problemstillinger, men ikke et krav.
 • Du formår at kaste og gribe egne og andres bolde samt at løfte og tage ansvar for opgaver i det daglige arbejde.
 • Du skal kunne arbejde i tætte teams og være oprigtigt interesseret i kontaktopgaven for pigen og et tillidsfuldt samarbejde med de pårørende.
 • Med afsæt i hverdagen kan du arbejde målrettet og struktureret med dokumentation og delmålsarbejde.
 • Du har gode relationelle kompetencer og kan indgå i ligeværdig dialog både med beboere og kolleger.
 • Du er nysgerrig og undrende, har et godt overblik og finder let konstruktive løsninger.
 • Du ser en stor gevinst i tværprofessionelt samarbejde.
 • Du er rolig og kan bevare overblikket i akutte og pressede situationer.
 • Du tager ansvar for at skabe og bevare et godt arbejdsmiljø.
 • Du har kørekort.
Dine arbejdsopgaver vil være på en døgninstitution for børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, så udover at arbejde udviklende og med målsætninger, skal du også have lyst til at arbejde i beboernes livsverden med den pleje og omsorg, som det kræver.

Vækker det noget i dig, kan du ringe på tlf. 53716022 og høre nærmere. Ser vi sammen et muligt match, vil du blive inviteret til en samtale.

Lyder ovenstående som det rette sted for dig til at tage de næste skridt i din personlige udvikling, så send os en ansøgning med det samme.

Vi glæder os til at møde dig.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Jysk Børneforsorg/Fredehjem, Bethesdavej 81, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2406&ProjectId=143617&DepartmentId=18973&MediaId=4620&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5707027

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet