Centerpost på gaden igen

Frivillig cafémedarbejder Hanne Larsen med tirsdagsboller
Profilbillede
dato

Overskriften passer kun delvist, for Sabro Centerpost er ikke på gaden, men på nettet. Efter at have ligge underdrejet i pronationen, kan Sabro Brugerråd igen informere om aktiviteter på Sabro Lokalcenter.

Dog kommer Sabro Centerpost ikke ud i postkasserne, da brugerrådet ikke længere kan modtage lister fra kommunen med adresser på førtidspensionister og borgere på 60+.

Indtil videre må brugerrådet informere på nettet og ved opslag i udhængsskabe i Borum, Mundelstrup og forskellige steder i Sabro. Der vil ligge flyers i Dagligbrugsen i Sabro, sognegården, biblioteket, forskellige steder ved erhvervsdrivende og naturligvis på Sabro Lokalcenter.

Derudover også på de sociale medier som Fællesrådets hjemmeside, Sabro Brugerråd og Cafeen Sabro Lokalcenter.

Omstruktureringen af Magistraten for Sundhed og Omsorg har medført besparelser, så det er blevet svært at opretholde antallet af arrangementer.

På vegne af brugerrådet skriver brugerrådsformand Flemming Krarup:

Fællesannoncer for lokalcentrene i ugeavisen er blevet sparet væk.

Tilskuddet til underholdning og afholdelse af frivilligst er ligeledes sparet væk.

Det gør det svært at få råd til populære foredragsholdere, for hvem vil underholde i 2 timer for et par flasker rødvin?

Der er dog også et lyspunkt. Køkkenet er blevet opnormeret med 25 timer om ugen for at kunne tilbyde et mere varieret udvalg af retter til salg i caféen, kunne afholde fælles spiseaftener og levere smørrebrød og mad ud af huset.

Da Vores Sabro var på besøg, var der nybagte, kæmpestore, lækre velduftende boller. Hanne Larsen, der er frivillig i caféen, fik let overtalt undertegnet til at købe 5 stk. Tirsdagsboller for den favorable pris af 20. kr.

Kilde: Redaktionen