Dagli´Brugsen i Sabro racer

Profilbillede
dato

For anden gang på kort tid er der ræs på i Dagli´Brugsen i Sabro. Uddeler Jens Møller Poulsen rykker ud med Magnus Tauborg og indtager OK-tankanlægget. Normalt ræser de begge rundt i Dagli´Brugsen.

Ved OK-tankanlægget præsenterede Magnus Tauborg sin fuldblodsracer Redbull og Taulborg Racing et event på OK tanken Sabro. Her viste han den nye OK Oktan 100 Super GT Danmark frem, og folk fik mulighed for at se Danmarks mest brutale racerbil helt tæt på, som han udtrykker det.

Der er ingen tvivl om, at et af de nye navne, man kommer til at stifte bekendtskab med i OK Oktan 100 Super GT Danmark, er Magnus Taulborg.

Og der var mange i Sabro, der kom helt tæt på. Der var mange børn med lys i øjnene og drømme om ræs. Også voksne drenge fik lys i øjnene og betragtede vidunderet med benovelse og respekt. Undskyld. I denne ligeberettigelsetid må det også nævnes, at også flere voksne piger gik rundt og betragtede ”uhyret” med beundring. Alt imens gik Magnus rundt i fuld racerdragt og fortalt om sin lidt dyre hobby. Og mange børn kom helt tæt på og næsten ind i raceren og fik en oplevelse på en solbeskinnet lørdag.


Magnus havde smidt Brugsdresset og var racerdresset // Foto: Allan Søndergaard

Om baggrunden har Magnus Taulborg tidligere fortalt:

"Det gik hurtigere end ventet,” lyder det fra den dengang 17-årige aarhusianer om sin kommende debut.

”Vi har i teamet – og familien – snakket om at give Super GT-serien et skud, og vi arbejder os frem til et fuldt budget. Med den plan, vi har lige nu, ser det ud til at lykkedes.”

Det er ikke kun gået hurtigt med at skabe en store del af det finansielle grundlag. Det er det også med at få fingrene i en racerbil.

Vi har overtaget den bil, som Noah Watt har kørt i. Vi havde haft kig på den, men så var der også andre, som viste interesse, og så gjaldt det bare om at slå til,” siger Magnus Taulborg. Han kommer med erfaring fra bl.a. to sæsoner i Aquily Synergy Cuppen og to sæsoner i DS3 Cuppen. Her bestod mekanikerteamet i Taulborg Racing af hans far, hans farfar og hans grandonkel.

Men vi skal også have fat i en fjerde mand, som har tidligere erfaring med en Super GT-racer, for det har vi ikke,” siger Magnus Taulborg. Lidt personlig erfaring med biltypen har han dog selv.

Jeg har tidligere testet Frederik Nymarks og Christoffer Christensens bil, og her var jeg faktisk ikke så langt fra de tider, som de satte. Det virker meget som at køre en gokart.”

Uddeler Jens Møller Poulsen var også aktiv med uddeling af forfriskninger og gode tilbud i vaskehallen.

Grillen var også åben, og erfaringsmæssigt kan man ræse hjem med en velsmagende pizza herfra.


Man må sige med Magnus Tauborg ord. Den ser brutal ud. // Foto: Allan Søndergaard

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Allan Søndergaard .