Dagtilbud Hasle - Afdeling Børnehuset Rydevænget søger 1 børnehave pædagog (3 årig projektansættelse i puljemidler fra socialstyrelsen)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vi søger 1 engageret og fagligt dygtig pædagog til velfungerende dagtilbudsafdeling, da vi  vi har fået ekstra midler fra socialstyrelsen.

Din profil:
Er du forholdsvis nyuddannet pædagog eller med en masse viden og erfaring fra tidligere? Har du lyst til at være på en arbejdsplads med fokus på fælles læring og først og fremmest børnenes trivsel, dannelse og udvikling? 

Den mangfoldighed er der plads til og altid med et fokus på egen udvikling i jobbet. Er du nyuddannet har vi en forventning om at du har ambitioner til at ville dygtiggøre dig i faget.    

Kom og vær en del af afdeling Rydevænget! Vi er et SKØNT hus, som rummer mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde og kulturer og hver vores ressourcer at bringe i spil. Vi ser forskellighed som en styrke, og her er plads til at også DU kan komme og bidrage, og være med til at vi fortsat er et dejligt sted for børn og voksne at udvikles i, være og trives. 

Vi har en stor andel af børn med dansk som andetsprog, og et særligt fokus på det sproglige læringsmiljø, herunder understøttende sprogstrategier og metoden Dialogisk Læsning. 

Det er desuden vigtigt, at du har lyst til – og måske erfaring med arbejde med børn med anden etnisk baggrund end dansk, børn i udsatte positioner og familier med særlige behov. Du er robust, faglig med stort fokus på børnenes trivsel læring og udvikling, samarbejde, reflekterende dialoger og en god professionel dømmekraft.   

Vi har et tæt og inddragende samarbejde med forældrene og ser dem som vores vigtigste medspiller i børnenes hverdag.

Vi arbejder struktureret med handleplaner, DPU (Dansk Pædagogisk Udviklingsbeskrivelse), sprogvurdering, Dialoghjulet (Hjernen og Hjertet) og er godt i gang med at implementere Den Styrkede Pædagogiske Læreplan og med at skærpe vores fælles faglighed, Vi arbejder - Potentiale Profil – som blandt andet skal styrke vores fælles faglige refleksion. Dette arbejde fortsætter vi det næste halve år. 

Desuden har vi i samarbejde med en anden afdeling i dagtilbuddet gået i gang med at lade os inspirere af en NEST pædagogisk tilgang.  

Vil du være en del af dette arbejde og tør du reflektere over praksis og sætte dig selv i spil? Er du robust og en knalddygtig pædagog, både i praksis, teori og skriftlighed? 

Kan du se dig selv hos os? Er du engageret, tydelig, god til at skabe relationer og med et godt personligt overskud?

Så tøv ikke med at sende din ansøgning elektronisk. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Martin Voldum på 20330801. Her kan også aftales evt. besøg. 

NB. Ansøgere som vil kunne køre vores minibusser prioriteres. (Erfaren bilist med kørekort kategori B. Der gives oplæring i minibus.)

Derfor skal du vælge os:
Vores grundindstilling er positiv, anerkendende, ressourceorienteret og inkluderende. Det gælder både overfor børn, forældre og hinanden. Vi har en styrket normering og arbejder i små grupper for at skabe de allerbedste muligheder for nærvær og understøttelse af det enkelte barns trivsel, udvikling, læring og dannelse. 

Vi fokuserer på, at børnene får tydelige og genkendelige rammer, og at vi forbereder dem og guider dem i en positiv retning. 

I huset vil du opleve en god stemning og et godt samarbejde med fælles fokus på løsning af de arbejdsopgaver der er i forhold til kerneopgaven og en udvikling af pædagogikken gennem fælles faglige refleksioner. Vi vægter at børnene kan danne relationer indbyrdes, både ude og inde. Derudover er vi så heldige at have 2 minibusser til rådighed og kan nemt tage på ture, og give børnene oplevelser og styrke deres omverdensforståelse. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Deltid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Valgfri:
Stillingerne er en 1 projektansættelse.   

 

1 pædagog 30 timers projektansættelse 3 årig til vores børnehavegruppe fra 01.08.23, eller hurtigst muligt derefter. 


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Martin Christian Voldum på telefon.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  21-06-2023
 
Ansættelsessamtalerne bliver afholdt: der vil blive afholdt løbende samtaler i ansættelsesperioden

Tiltrædelse 01.08.23 eller hurtigst muligt derefter. 

Om os

Børnehuset Rydevænget er normeret til 12 (0-2 årige) og 30 (3-6årige). Grupperne er aldersinddelte. 

Beliggenhed er i område Herredsvang/Hasle tæt ved Marienlystparken/skov og Vester eng. 

Børnehuset er en del af Dagtilbud Hasle, der består af 11 afdelinger. 

Afdelingerne samarbejder om blandt andet skolebørnsuger/overgangssamarbejde med den lokale distriktsskoleskole, OL-uge, Sprogteam, kursus/temadage/personaledage, Sankt Hans og andet, der giver mening i at udvikle stærkere læringsfællesskaber. 


 Læs mere om os på dagtilbuddets hjemmeside  Dagtilbud Hasle (aarhus.dk)

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rydevænget 51, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/dagtilbud-hasle-afdeling-bornehuset-rydevaenget-soger-1-bornehave-paedagog-3-ar/7jhped/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848256

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet