En julesucces i Sabro

Profilbillede

Det meste af Sabro var i Dagli'Brugsen i søndags // Foto: Allan Søndergaard

I Sabro er det kvinder, der står bag den ene succes efter den anden. I søndags blev byens julemarked afholdt ved Dagl'Brugsen i Sabro. Det er 3. gang initiativtagerne Janne Parsberg Rasmussen og Louise Christensen byder byens borgere til julemarked og juletræstænding. Sammen med Lise Heiselberg og Inge Horsbøl Petersen står de bag julearrangementet, som er blevet en gedigen succes. Folk i alle aldre strømmer til, og således var brugsens P-plads fyldt med flere hunderede mennesker og i blandt dem masser af glade og forventningsfulde børn.


Træmanden Ib Lave havde sine egne juletræer i sin lille bod // Foto: Allan Søndergaard

På pladsen var der opstillet boder, så lokale kunne præsentere og sælge egne julevarer. Ib Lave, der er en dygtig trædrejer havde sin bod. Det samme havde Dermadeluxe, skønhed og pleje v. Charlotte Ejer, Anne Marie og pigerne med privat bod med julepynt og brændte mandler, Elhøj juletræer med adventskranse v. Thomas Heydenreich og familie, TPM Autocentrum v. Tomas Parsberg Madsen, Wintecoat v. Niels Jørgen og Disa med både øl og julenisser, KJ Vine v. Karsten Jensen, Lajmi Coffee Roasters v. familien Lajmi, privatbod v. Christina Lindegaard og naturligvis Dagli'Brugsen med gløgg og æbleskivebod betjent af bestyrelsen.


Bestyrelsesformand Jane Bang og bestyrelse deler gløgg og æbleskiver ud // Foto: Allan Søndergaard

Her er frontfiguren i øvrigt også en kvinde, bestyrelsesformand Jane Bang. Spontant er der så udsat en præmie på 3 poser æbleskiver, hvis man kan gætte, hvor mange æbleskiver, der blev delt ud. Formanden anbefaler i øvrigt, at man holder et vågent øje med Dagl'Brugsens hjemmeside, da der er store nyheder snart.


The Sixpack sendte glade julertoner ud // Foto: Allan Søndergaard

Med til at skabe julestemning var 2/3 af det lokale band The Sixpack. Også her er er der en kvindelig frontfigur. Berit Mus Christensen, har været initiativtager til bandet oprettelse.

Der var dog en afvigelse fra kvindedominansen. Julemanden var en mand, og han tændte juletræet kl. 16.00 og delte julegodter ud.


Julemanden var børnenes foretrukne gæst // Foto: Allan Søndergaard

Forinden havde folk haft mulighed for at vinde fine præmier, ved at gætte juletræets højde.

Der var udloddet 6 præmier fra disse firmaer:

2 X valgfri behandling hos Curare - Zoneterapi & Massage til en værdi á 425 kr.

2 X gavekort til session hos personlig coach Maria Berry

4 stk. lækre håndklæder fra ILVA

1 lækker plaid samt 2 lysestager fra ILVA

Juletræets højde er 6,10 m

I øvrigt er det også Louise Christensen, der søger for, at Halloween bliver en fællesoplevelse i Sabro.

Således er Sabro kommet godt ind i den søde juletid, takket være initiativrige Sabro-piger.

Janne fortæller, at der allerede har meldt sig flere til næste års julemarked, så de få, der gik glip af juletræstændingen i år, får chancen igen næste år.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Allan Søndergaard .