Et hundeliv i Sabro

Profilbillede

Normalt forbinder vi udtrykket et hundeliv med noget negativt, men sådan er det ikke i Sabro. Her tilbyder Mundelstrup Jagtforening hundetræning så hund og ejer får et godt liv. Jagtforeningen tilbyder hundetræning, så man får en lydig og velafbalanceret hund, og masser af hygge til træningen.

Kurset indeholder grundfærdigheder, apporteringstræning og jagttræning.

Om hundetræningen skriver næstformand og hundekoordinator Steen Sørensen:

"Alle racer og niveauer er velkomne, men vi er en jagtforening, så træning og undervisning vil derfor typisk være jagtrelateret. Træningen er også god til aktivering af almindelig hjemme/klappe hund."

Han fortsætter: 

"Vores undervisning baseres på positiv indlæring, motivation og forstærkning af ønsket adfærd samt et godt forhold mellem hund og fører. Straf og irettesættelse er ikke en acceptabel indlæringsmetode. Vi tager i undervisningen højde for racespecifikke forskelle og forsøger at differentierer for dette i træningen."

Din hund skal være forsikret og have de gængse vaccinationer.

Der vil være forårstræning for unghunde og åben klasse. Husk at medbringe hund og vaccinationsattest! Efterfølgende træningsdage vil være (Medlemspris/Pris for ikke medlemmer): Mandage/unghunde (kr. 350,-/400,-) og tirsdage/åben klasse (kr. 375,-/450,-) 6 x træning.

Tilmelding og yderligere info, Steen Sørensen på tlf. 6069 5488

Indskrivning til hundetræning er tirsdag den 22. marts kl. 18.00 i Mundelstrups Jagtforening klubhus på Viborgvej 784.Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Allan Søndergaard .
False {
}