Giv 24 timer til syge børn 2021

Profilbillede

Har du lyst til støtte et godt projekt og samtidig dyrke motion?
På 24-timer cykles, løbes og gåes der rundt om Brabrand Sø i den gode sags tjeneste. Du bestemmer selv, hvor langt, du vil cykle, løbe eller gå spredt ud på de 24 timer. 

Alle betaler ved tilmelding et startegebyr på 100 kr. som ubeskåret går til akutmodtagelse på børneafdelingen på Skejby. Du kan dertil selv tegne sponsorater for det du cykler, løber eller går i km. Alt sammen til formål at støtte op om projektet akut børnemodtagelse.

Der er fællesstart lørdag den 19. juni 2021 kl. 12.00  og løbet slutter 24 timer senere, søndag den 20. juni 2021 kl. 12.00. Adressen er Rocenter Aarhus, Vandværksvej 14, 8220 Brabrand 


Foto: billede fra tideligere afholdt løb

Hvordan foregår Giv 24 timer til syge børn 2021?

Løbet foregår på den måde, at man cykler og eller går, løber, rundt om Brabrand Sø inden for 24 timer. Man bestemmer selv, hvor og hvor længe man vil køre, løbe eller gå og om man holder pause og starte igen. 

Gående og løbende skal benytte gangstien venstre om søen. Cyklende kører højre om søen. Man skal selv holde styr på antal km. Når man slutter, melder man sig ved Rocentret og får sit km-tal påført sin sponsorkontrakt hvor man også får udleveret et diplom. Rundstrækningen er på 9,425 km. 

I år håber vi at finde flere sponsorer til det totale km-tal, så alle deltageres  anstrengelse er med til at øge det samlede sponsoratet. 

Der vil være sponsoreret lidt frugt, toast og kaffe samt pizza om aftenen. Rocenterets bygning er til rådighed, hvor der er mulighed for at få vand, varmet mad, adgang til toilet, omklædning, bad, pause, opbevare ting, ophold til servicefolk osv. 

 Der skal køres med cykelhjelm. Deltagelse sker på eget ansvar samt skal færdselsreglerne skal overholdes. Husk at sørge for rigtig godt lys (evt. pandelampe), hvis man vil køre om natten. 

Alle indtægter går direkte og ubeskåret til Akut Børnemodtagelse. 

Hvorfor Akut Børnemodtagelse?

Det er en stor omvæltning for børn at blive indlagt, og selv om personalet gør alt for at en indlæggelse går så smertefrit som muligt, kan der altid være behov for noget ekstra.

På Akut Børnemodtagelse, tidligere Kirurgisk Børneafsnit, indlægges børn til behandling af mange forskellige årsager, men afdelingen har ikke den store bevågenhed i medierne.

Også derfor er afdelingen blevet vores ”hjertebarn.” Projektet kan støttes af alle, både firmaer og private, der vil lette syge børns ophold på Akut Børnemodtagelse lidt.

Det er personalet på Akut Børnemodtagelse, de samme som var på Kirurgisk Børneafsnit, der helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til.Kilde: Redaktionen
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk