Krolf skudt i gang

Profilbillede

Med forårets komme, bliver der også liv i de forskellige aktiviteter i Sabro, og nu er restriktionerne lettet lidt. Således startede Senior Krolf tirsdag i Sabro.

Bag denne aktivitet står en anden stille ildsjæl i Sabro, Vagn Nielsen. Han har været aktiv i foreningslivet hele sin tid i Sabro. Først var det fodbolden, både som frivillig leder og aktiv spiller, og nu altså ildsjælen bag Senior Krolf under Sabro IF, som han startede op i 2017 under Sabro IF.


Klubben holder til i den gamle spejderhytte, som Vagn også var primus motor for at få godt indrettet som klubhus. I 2020 blev der bygget en pergola til. Desuden er der en container til materiel.

Yderligere er der indkøbt spil, bowl, curlig og pentaque til vinterbrug i den grønne sal på Sabro-Korsvejskolen. Banen ligger lige op ved klubhuset ved P-pladsen ved Sabrohallen. Klubben tæller 34 medlemmer og man kan melde sig til ved at møde op, så tager Vagn interesserede under sine vinger. Der er ekstra udtyr til dem, der vil prøve. Ellers kontakt formanden, Vagn Nielsen på 21845710.


Foto: Selv i solskin må man være klædt godt på til åbningen af krolfsæsonen

Nu siger navnet måske lidt om medlemskriteriet, men er der ingen øvre eller nedre grænse for alder. Således er ældste medlem Hans Skov 94 år.

Der spilles hver tirsdag fra kl. 10.00, og om sommeren kl. 18.00. Jævnligt er der hyggelige sociale sammenkomster efter dagens dyst. Desuden deltagerklubben i stævner udenbys.

Årskontingentet for disse fornøjelser, spil, og socialt samvær er 225 kr.

Kilde: Allan Søndergaard
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk