Ramen er kendt som suppen over alle supper. Denne japanske nudelsuppe er baseret på en fond og serveres typisk med nudler, æg, og en række variationer af grøntsager og protein. Ramen er alsidig og kan tilpasses både vegetarer og kødspisere, hvilket gør den til en favorit blandt mange.
Lav din egen ramen og gyozaPå kurset vil deltagerne få en grundig gennemgang af de forskellige smagsgivere i ramen. Du får mulighed for at lave din egen ramen fra bunden og prøve kræfter med at lave gyoza. Efterfølgende vil der være fællesspisning, hvor alle kan nyde de lækre retter sammen. Husk at medbringe en lille bøtte, hvis du ønsker at tage rester med hjem.
Om underviserenKurset ledes af Hirse Christensen, en erfaren madentusiast med mange års erfaring inden for madlavning. Hirse har drevet to spisesteder på nordvestkysten og har en professionsbachelor i Fødevareteknologi og applikation. Med et godt kendskab til råvarer og madlavningsteknikker, sørger Hirse for, at deltagerne går hjem med nyttige tips og tricks, der kan lette madlavningen i hverdagen.
Praktisk information
Dato: Torsdag den 28. november 2024
Tid: Kl. 17:30
Sted: Folkehuset Sabro, Salen, Sabro Kirkevej 151, 8471 Sabro
Entré: 340 kr inkl. materialer
Arrangør: FO-Aarhus
Målgruppe: Alle
Arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her