Nyt fra Sabro i politiets døgnrapport

Profilbillede

Sabro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er ingen fremstillinger i grundlovsforhør i dag lørdag

Ordensbekendtgørelsen:

Søndag kl. 02:45 oplyste en dørmand fra restauration Kupé på Europaplads i Aarhus, at en mand havde haft en aggressiv adfærd over for pige lige uden for beværtningen. Personalet kendte manden fra tidligere, hvor han også havde haft en truende adfærd over for dem. En politipatrulje kom til stedet og fandt den spirituspåvirkede 19-årige mand fra Aarhus tæt på stedet. Han blev anholdt og indbragt til politiets detentioner, og han vil efterfølgende blive afhørt til sigtelsen for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og dernæst løsladt.

Restaurationsloven:
Søndag kl. 02:47 blev politiet tilkaldt til restauration Casa V58, hvor personalet havde tilbageholdt en udadreagerende gæst. Gæsten – en 31-årig mand fra Aarhus – havde kort forinden kastet med et glas på stedet, og var i den anledning blevet forsøgt bortvist af dørmændene. Den 31-årige havde reageret med at råbe og skubbe til dørmændene, hvorfor han blev fastholdt indtil politiet ankom. Han blev anholdt og indbragt til politiets detentioner, hvorfra han vil blive løsladt i løbet af søndag formiddag, når han er blevet afruset. Han forlader stationen medbringende en sigtelse for overtrædelse af restaurationsloven 

Brandlovgivningen:

Søndag kl. 03:58 fik vi en anmeldelse via 112 fra Langenæs Allé, hvor der var konstateret røg, der steg ud af en brevsprække fra en lejlighed. Brandvæsen og politi kom til stedet, hvor man konstaterede, at en 27-årig mandlig beboer havde tabt en glød på en klud, hvorved der opstod røgudvikling – dog ingen åben ild. Brandvæsnet fik udluftet lejligheden, og det skal nu vurderes, hvorvidt lejlighedens beboer skal sigtes for overtrædelse af brandlovgivningen. 

Færdsel:
Lørdag kl. 19:37 blev en 22-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Stillingvej i 8471 Sabro.

Lørdag kl. 22:44 blev en 21-årig mandlig bilist, sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i 8220 Brabrand.

Søndag kl. 03:29 blev en 29-årig mandlig bilist, anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i 8500 Grenå.

Indbrud
:
Der er i det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Mosegårdsparken i 8380 Trige sket mellem den 10/6 kl. 14:00 og 11/6 kl. 07:30.
På Gefionsvej, 8230 Åbyhøj, sket den 11/6 kl. 10:50.
På Bødkervej, 8920 Randers NV, sket den 12/6 kl. 02:06.
På Jægergårdsgade, 8000 Århus C, sket den 11/6 mellem kl. 19:20 og kl. 21:15.

Med venlig hilsen

 

Flemming Lau

Vagtchef

 


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi