Pædagog søges til imødekommende vuggestue i Tryllefløjten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Brænder du for det pædagogiske arbejde med børn i 0-6-års-alderen og er du fagligt velfunderet, initiativrig, omsorgsfuld, nærværende og anerkendende i arbejdet med børns trivsel, udvikling, læring og dannelse? Drømmer du om at udfolde din faglighed i et imødekommende team, som vægter det kollegiale fællesskab og den faglige udvikling højt? Så er du måske vores nye pædagog til vores vuggestue i Tryllefløjten. 
 

Din profil:
Vi søger en dygtig pædagog: 

 • Som er fagligt velfunderet, ansvarsfuld og initiativrig i den daglige praksis
 • Som har et godt overblik og kan strukturere hverdagen i huset – også i pressede situationer
 • Som kommunikerer anerkendende og formår at skabe positive relationer til både børn, forældre og kollegaer
 • Som kan afstemme sit kropssprog ift. børns sindsstemning
 • Som er tillidsvækkende, indlevende, omsorgsfuld og nærværende i arbejdet med børn
 • Som møder børn i øjenhøjde, er optaget af og nysgerrig på børns verdener og børns intentioner
 • Som arbejder med børn ud fra et ressourceperspektiv med fokus på det enkelte barns styrker og potentialer
 • Som er robust og har et åbent og positivt livssyn – og derfor ser muligheder frem for begrænsninger
 • Som vægter et professionelt kollegialt samarbejde med fokus på faglig refleksion og løbende justering af egen og fælles praksis
 • Som bringer god energi med sig ind i det pædagogiske arbejde og det kollegiale samarbejde
 • Som med sin personlighed nemt falder ind i en kollegagruppe, hvor vi griner meget og har det sjovt, mens vi er på arbejde – både med hinanden og med børnene

Vi vægter, at du er motiveret for at lære og udvikle dig fagligt og personligt – og det kræver at du er lydhør, åben og interesseret.

 

Forhold dig til følgende i din ansøgning

 • Hvilke af ovenstående kompetencer og personlighedstræk passer på dig – og hvordan vil du gøre brug af dem i arbejdet som pædagog? 
 • Hvad er dine stærke sider fagligt og personligt?
 • Hvad er du optaget af pædagogisk og hvordan kommer børn, forældre og personale til at mærke, at du er en del af teamet i Tryllefløjten?

Derfor skal du vælge os:
I Tryllefløjten er vi engagerede i det pædagogiske arbejde og vi brænder for at skabe de bedst mulige rammer for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi arbejder målrettet med at skabe en tryg og genkendelig struktur omkring børnenes dag, samtidig med, at vi følger børns interesser og nysgerrigt involverer os i børns leg og fantasi. Vi er på gulvet sammen med børnene, og vi møder dem positivt med glæde og varme. I Tryllefløjten har vi fokus på kerneopgaven, og vi er ambitiøse omkring vores pædagogik, som vi er fælles engagerede i. På samme måde er vi fælles om børnene i huset, hvorfor vi også arbejder på tværs af stuer og børnegrupper, så vi alle har et indgående kendskab til hvert enkelt barn.
 
Som ny i Tryllefløjten træder du ind i en afdeling, hvor vi tager vores kollegiale samarbejde seriøst og hvor vi er af den holdning, at det både skal være udfordrende og givende at gå på arbejde. Vi er nysgerrige på og reflekterer over egen og fælles praksis, vi lytter til og udfordrer hinanden, og så vægter vi et samarbejde, som bygger på gensidig respekt, åbenhed og anerkendende dialog. Vi tænker os som et team og vi ved, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med vores pædagogik og med at skabe et varmt, trygt, omsorgsfuldt, sjovt og lærerigt børneliv for børnene i Tryllefløjten.

 

I Sabro Dagtilbud er vi optaget af at arbejde med legen som udgangspunkt for læring. Alle medarbejdere er blevet introduceret til metoder til leg og selvregulering af børnene til vores seneste workshop.

Derudover er der både personale fra børnehaven og vuggestuen der er i gang med uddannelsen til Legekaptajn, hvor vi er i gang med at implementere tilgangen i alle grupperne.

Løn og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.Ugentligt timetal: Fuldtid
  

Hvis du vil vide mere:
Kontakt pædagogisk leder i Tryllefløjten, Morten Opstrup, på mail: opmo@aarhus.dk eller telefon: 41856313 og så vender han tilbage.


Vi opfordrer desuden til, at du – efter aftale – kommer på besøg i Tryllefløjten i ansøgningsperioden, så du kan se huset.
 
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune: https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/


Ansøgning Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat 01.08.2024 eller snarest derefter. 
 
Ansøgningsfrist:  d. 1. juli 2024. Samtaler afholdes løbende og senest i uge 28. 


Om os
Tryllefløjten er en integreret institution som er normeret til 40 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn. Vi har 2 børnehavegrupper og 2 vuggestuegrupper. I børnehaven har vi to stuer med 3-6 årige børn på begge stuer. I vuggestuen er børnene fra 0-3 år og fordelt på to stuer, hvor stillingen er på Alfestuen med 12 børn.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Vistoftvej 36 B, 8471 Sabro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066423

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet