Sabro IF er fuld af glæde og humør

Profilbillede

Mens coronaen har styret kampen i lang tid, så sender Sabro IF Gymnastik den i gulvet med arme og ben. Alle indendørs aktiviteter har ligget stille, men i Sabro IF er man kreative og slår til udendørs.

Mandag formiddag i sidste uge var formand for Sabro IFs gymnastikafdeling Michaela Zamastil travlt optaget af at gøre klar til opstarten. Hun er meget spændt på, hvordan dette spændende tiltag forløber.

Torsdag er store gymnastikdag på grusbanen ved Sabro-korsvejskolen

Der lægges ud med Hip-hop kl. 17.00 med Celina Zamastil. Hun beskriver Hip-hop således:

“Hip hop og Performance er et dansehold, som sætter fokus på teamspirit, personlig og social udvikling. De unge dansere i alderen 11+ giver den gas til frisk musik, mens de skubber grænser sammen, og så er de også selv med til at sætte deres eget præg på koreografien. Der er altid god stemning til hver eneste træning, selvom alle måske ikke kommer med godt humør i tasken. Det er forfriskende at se som træner, at ens hold kan løfte hinanden på under en time”.

Pilates-holdet følger kl. 18.00.

Pilates-holdet går kun ture for tiden, da det ikke er varmt nok til pilates, men der er planer for fremtiden med Heidi Boddum Bjerregaard som instruktør.

Ugen slutter med motionsgymnastik 40+ torsdag kl. 19.00

Instruktør Jane Herdel understreger, at det er motionsgymnastik for både mænd og kvinder fra 40 år.

Hun beskriver sin gymnastik som skånsom, ikke mange hop, men effektiv gymnastik med stor variation fra gang til gang. Og der hersker en glad tone på holdet, hvor der er plads til flere.

Jane har flere årtiers erfaring med den gode, sunde gymnastik, og hun tilbyder her at dele ud af sin gymnastik-erfaring, som hun selv beskriver som ”Janes blandede bolsjer.”

Og Jane tilføjer: Lad dig ikke skræmme af navnet på holdet (dem under 40 er også velkommen) eller vejret. Jeg lover at du nok skal få varmen samt få pulsen lidt op.

Mandag den 12. april, starter Zumba Kids kl.18.00 og Zumba Fitness kl.19.00 med Nikoline Aabyskov.

Torsdag den 15. april kl. 19.30 starter ITF Taekwon-do for voksne,og således kører gymnastikafdelingen med fuldt ugeprogram.

Om opstarten skriver Sabro IF gymnastik om de gener, den udendørs aktivitet kan medføre.

“Kære naboer - Undskyld vi larmer, men vi vil så gerne igang igen!

Derfor håber vi på jeres forståelse, idet vi bare sådan trænger til at træne sammen. Træningen at at finde sted på grusbanen, på arealer omkring skolen samt multibanen. Der vil være dage med musik indtil kl. 21 samt evt. tilråb fra trænere. Vi kan heller ikke love, at der ikke vil være høje jubelråb og spontane latterudbrud, når vi nu kan få lov til at være sammen”.

Mon ikke også Sabro borgere kan glæde sig over, at der finde en flok af frivillige aktive personer, og der lyder glade stemmer fra idrætsarealerne.

Og det oplyses, at man er velkommen som tilskuer i behørig coronaafstand. Det kan anbefales.

Kilde: Allan Søndergaard
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk