Studentermedhjælper til VIAs ledelsessekretariat (Stab, strategi og politisk analyse)

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du et relevant studiejob i en stor offentlig organisation? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med høj faglighed, tempo og godt humør? Så læs videre her:

Stab, strategi og politisk analyse søger en initiativrig og fagligt dygtig studentermedhjælper, som brænder for at afprøve sine studiefaglige kompetencer og opbygge en bred administrativ og praktisk erfaring fra opgaveløsning i en større offentlig virksomhed.

Afdelingen Stab, strategi og politisk analyse understøtter bl.a. VIAs øverste ledelse, herunder direktion og bestyrelse og organisationens tværgående projekter. Afdelingen fungerer bl.a. som hovedindgang til VIA og er en del af fællesadministrationen. Opgaverne i afdelingen kan have en meget forskellig karakter.

Dine arbejdsopgaver
Sammen med dygtige kollegaer vil du indgå i opgaveløsninger omhandlende fx:

  • Bistand ved udarbejdelse af notater, resuméer og oplæg
  • Bistand ved udarbejdelse af undersøgelser, analyser og evalueringer
  • Desktop Research samt behandling af data og statistik 
  • Mødeindkaldelse og praktik i forhold til mødeafvikling
  • Opfølgning på mødeaktivitet
  • Samling og publicering af mødematerialer (FirstAgenda)
  • Oprettelse af sager og journalisering (ESDH-systemet DocuNote)
  • Mailkorrespondancer, fx indhentning af oplysninger og udsendelse
  • Ad hoc bistand til afdelingens drift.

Din baggrund
Din uddannelse og studiefaglige baggrund kan være mangeartet. Måske er du i gang med en samfundsfaglig, administrationsfaglig eller en kommunikationsfaglig uddannelse. For os er det vigtigt, at du er engageret, initiativrig og ansvarsfuld samt god til at samarbejde om opgaveløsningerne. Du er desuden velformuleret og dygtig med tal. Og så sætter vi pris på en uformel omgangstone med humor, også når vi har travlt. 

Vi tilbyder
Du får et fagligt udfordrende studiejob med høj grad af selvstændighed og mulighed for personlig udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt eller senest 1. august 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden forventes at være ca. 10-15 timer pr. uge. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse, der ophører uden yderligere varsel, når du ikke længere er aktiv studerende.

Dit arbejdssted vil være Hedeager 2, 8200 Aarhus N.

Send os en kort ansøgning med CV. Dokumentation for uddannelsesbaggrund, erfaringer fra lignende job mv. skal vedhæftes som PDF-dokumenter snarest muligt og inden den 21. juni 2023. 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Maria Kiilerich Andersen på mail: mkan@via.dk og på telefon: +4587552097 på hverdage mellem kl. 9.00-15.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 26.


Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden. 
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VIA University College, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://via.career.emply.com/ad/studentermedhjaelper-til-vias-ledelsessekretariat-stab-strategi-og-politisk-ana/0b1hn8/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848225

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet