Sygeplejestuderende på 4 semester eller Social og Sundhedsassistent til hver 3. weekend i sundhedsenheden Skelager

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:

Brænder du for at være en del af en sundhedsenhed, der har rehabilitering i fokus? Vil du bruge og udvikle dine kompetencer indenfor borgeroplæring og praktisk sygepleje som assistent og være hands-on ude hos borgerne?? Så er det måske dig, vi søger! 

Vi søger en sosu-assistent til weekendvager hver 3. weekend i sundhedsenheden Skelager, som har lyst til at være en del af et team, der har fokus på rehabilitering, faglig kvalitet, borgersikkerhed, trivsel og arbejdsmiljø.  

 Stillingen er på 4-5 timer ugentligt  i gennemsnit.  

 Som social og sundhedsassistent i sundhedsenheden varetager du overdragede sygeplejeopgaver samt pleje og praktisk hjælp til borgere i eget hjem. Du har fokus på rehabilitering og borgeroplæring og har blik for at gøre borger så selvhjulpen som muligt.  

 Fokus er på det gode borgerforløb, hvor du skal evne at være problemløsende, rådgivende og vejledende i forhold til intern og eksterne samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du har et godt overblik, er fleksibel og kan planlægge og prioritere dine arbejdsopgaver. Det stiller store krav til dine evner til at planlægge og strukturere. 

 

Arbejdsområde: 

Som social- og sundhedsassistent hjælper og vejleder du borger til bedst muligt at kunne klare sig selv. Du har ansvaret for den grundlæggende sygepleje og her tager du udgangspunkt i borgers livssituation, ressourcer og netværk og bruger dem aktivt i dit samspil med borger. Derved bidrager du til at skabe sundhed for borger gennem livsglæde.  

Din fornemmeste opgave er at sikre, at borger føler sig tryg og respektfuldt behandlet og du har altid fokus på borgers selvbestemmelse og mål.  

Vi har stor opmærksomhed på at du får en god introduktion til opgaverne. Vi er løbende i dialog ift. din kompetenceudvikling med fokus på din personlige læring og udvikling.  

I sundhedsenheden Skelager vægtes tværfaglighed højt, og du kommer derfor til at dele kontor med sosu-hjælpere og sygeplejersker, som bliver en del af dit team.  

Sundhedsenheden Skelager består af både sosu-hjælpere, sosu-assistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og diætister. Sammen arbejder vi med et rehabiliterende sigte og har fokus på borgeroplæring og gode sammenhængende forløb, som primært varer maksimalt 8-12 uger.  

Som medarbejder i sundhedsenheden kommer du til at arbejde med ”nye” borgerforløb, dvs. borgere, som ikke er i forløb i kommunen i forvejen.  

Hvis du kan se dig selv ind i det ovenstående og bidrage hertil, er det måske dig, vi står og mangler. 

Det er et krav at du har kørekort. 

Du vil få en grundig introduktion til opgaverne. 
 

Din profil:
 

 • Sygeplejestuderende på 4 semester eller uddannet sosu-assistent.  
 • Er fagligt velfunderet. 
 • Har stærke kommunikative evner og er dygtig til at lære fra sig. 
 • Du er bevidst om, hvad det gode samarbejde er – både internt og eksternt. 
 • Er god til at koordinere, strukturere og prioritere tid og opgaver. 
 • Kan holde overblik i pressede situationer. 
 • Trives med at arbejde selvstændigt, også når tempoet er højt og der er mange bolde i luften. 
 • Har flair for at få borgerens ressourcer i spil, og arbejder fokuseret med rehabilitering og borgeroplæring ud fra eskalationspilen. 
 • Har kørekort. 
 • Er en holdspiller, som har lyst til at bidrage til det gode arbejdsmiljø. 

   

Derfor skal du vælge os:

 • Høj grad af indflydelse på måden at løse opgaven på, i samarbejde med borger og kolleger. 
 • Et team i faglig som kollegial udvikling, der gerne vil vores opgaver og hinanden. 
 • Engagerede kolleger og ledere, der sammen med dig, vil være med til at skabe det fagligt bedste team i Aarhus Kommune. 
 • Tværfaglige møder i teamet, hvor der er mulighed for at få sparring på borgerforløbet samt sikre at vi arbejder efter samme mål.  

   

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt dog senest den 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst på FOA området.  

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.  
  
Ugentligt timetal: 4-5 timer


Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Gitte Krabbe, mail gikra@aarhus.dk, tlf. 4185 8427.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 21. juni 2023.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler løbende.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Skelagervej 33, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/sygeplejestuderende-pa-4-semester-eller-social-og-sundhedsassistent-til-hver-3/wvjacq/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848355

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet