Uhygge i Sabro

Glade uhyggegæster hos Henrik Andersen
Profilbillede
dato

I den ellers så fredelige landsby Sabro spredte uhyggen sig i søndags. Egentlig lidt selvmodsigende, for uhyggen vidnede om en hyggelig by, hvor forældre skaber oplevelser for børn. Der var rigtig mange rundt om i byen, der havde taget Halloween til sig, og gives gys for alle pengene. Her er der ikke plads til at omtale alle lokaliteter, hvor uhyggen var på dagsordenen, men her et enkelt eksempel. 

Henrik Andersen havde omdannet sin forhave på Ranunkelvej 65, udestue og indkørsel til et sandt orgie af uhyggeoplevelser. Der var ikke sparet på uhyggespredere. Efter mørkets frembrud lyste skeletter, røg og damp og alverdens hyggelige uhyggespredere op på den ellers så fredelige gade.. Lige noget for børnefamilier. Og der var naturligvis slikposer.

Selv om Louise har gang i juletræstænding og julemarked den 21. november, var der også tid til Halloweengæster på Rønnevangen 65.

Gaderne i Sabro myldrede med udklædte og glade børn fulgt rundt af medlevende forældre.

Tilsyneladende har Halloweentraditionen en spredende virkning. Således spredte udsmykningen og uhyggen sig fra hus til hus.

Igen et eksempel på, at der skabes traditioner, når viljen og overskuddet er til stede hos de mange ildsjæle i Sabro, der er aktive, ikke for egen, men for fællesskabets skyld.

Også et tydeligt tegn på, at Sabro har skiftet karakter. Nu er det ikke et sovende sølvbryllupskvarter, men et sprudlende børnefamiliesamfund.

Kilde: Redaktionen