Videnskabelig forskningsassistent til forskningen i Infektionssygdomme, Aarhus Universitetshospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi ønsker pr. 1. september 2023 at ansætte en videnskabelig forskningsmedarbejder til en stilling med bidrag til to projekter. Det ene fokuserer på at evaluere antistof neutraliseringsevne mod SARS-CoV-2 og det andet skal bidrage til at udvikle ny cellebaseret immunterapi mod HIV-1 infektion. For den første dels vedkommende vil vores fortsatte evne til at evaluere antistoffers evne til at neutralisere SARS-CoV-2 varianter efter vaccination være væsentlig i udviklingen der fortsat er indenfor nye vaccineteknologier. I den anden delkomponent vil arbejdet bidrage til udvikling af Chimeric antigen receptor (CAR) T celle-teknologi, som vi gerne vil benytte mod kronisk HIV-Infektion. Specifikt vil vi udnytte præcisions genetisk modifikation med CRISPR/Cas9 i T celler for at forbedre immunsystemets evne til at genkende og fjerne HIV inficerede celler.

Jobbet vil indebære selvstændigt projektarbejde under vejledning. 

Specielt vil der være krav om kendskab til:

  • Basal molekylærbiologiske kloningsteknikker
  • Produktion og anvendelse af AAV partikler til levering af DNA
  • Virus arbejde i klasse III laboratorie specielt mhp arbejde med SARS-CoV-2 og antistof neutralisering

Tillige vil der også skulle arbejdes med flow cytometri til udlæsning af såvel virus neutralisering som anti-HIV effekt. 

Der vil ydermere være mulighed for at lære en masse om de nyeste metoder til evaluering af immunrespons efter infektioner.

Har du en uddannelse indenfor molekylærmedicin, molekylærbiologi el lign, har du lyst til at lære og bidrage, og er du klar til at være en del af en stærk projektgruppe, så vil dette være noget for dig. Som del af dette arbejde vil der være en forventning om at der arbejdes efter de højeste kvalitetsmæssige standarder.

Arbejdsstedet vil være Afdelingen for Infektionssygdomme på AUH og Klinisk Institut på AU med reference til projektgruppen og Afdelingsleder Professor Martin Tolstrup.

Ud over det konkrete projekt vil der være mulighed for at indgå i faglige og sociale sammenhænge med hele forskningsafsnittet ved afdelingen. Her forskes i interfasen mellem patogener og immunforsvaret både indenfor kroniske virusinfektioner, parasitære og bakterielle infektioner samt i forståelsen af betydningen af genetiske immundefekter. Vi er en dynamisk afdeling med mange faglige muligheder, men vi har samtidig stort fokus på det gode arbejdsmiljø og arbejdslivets fælleskab. 

Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. 

Ønskes yderligere information om disse stillinger kan afdelingsleder Martin Tolstrup kontaktes på mail martol@rm.dk.

Ansøgningsfrist er d. 21. august 2023.

 

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/videnskabelig-forskningsassistent-til-forskningen-i-infektionssygdomme-aarhus-un/oi4aq1/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5890685

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet