5 gode grunde til at blive vores nye kollega i Sabro Fritidsklub og Ungemiljø.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

5 gode grunde til at vælge os:
Du bliver en del af et stærkt læringsfællesskab, hvor høj faglighed og progression vægtes højt.

 1. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at tilbyde spændende og udviklende fællesskaber for børn og unge. – kun din fantasi vil sætter grænser.
 2. Du får god mulighed for at dygtiggøre dig, og blive klogere igennem Ung i Aarhus’ spændende interne kurser.
 3. Du bliver en del af en nærværende personalegruppe, hvor humor og grin er en stor del af hverdagen.
 4. Du får en arbejdsplads, hvor børn, unge og voksne igennem ungedeltagelse er eksperimenterende og nysgerrige på det autentiske. 

Har ovenstående givet dog lyst til at blive en del af teamet i Sabro, så er det nu du skal sende din ansøgning vores vej. 

Vi søger en ny kollega til en 30 timers fastansættelse ved UngiAarhus VEST, som pædagog i Sabro Fritidsklub og Ungemiljø. 

Hvem er vi?:

Sabro fritidsklub og Ungemiljø er en del af UngiAarhus VEST,  som består af Fritidsklubber, Ungemiljøer, Legepladser og en Ungdomsskole. Sabro Ungemiljø og fritidsklub har 170 medlemmer hvoraf de 30 er medlemmer i vores Ungemiljø. Målgruppen har en bred mangfoldighed i forhold til interesser og nysgerrighed på livet. Fritidsklubben er beliggende på en skøn matrikel med mange udendørs aktivitetsmuligheder som f.eks. MTB- værksted og cykelbane, Skateboardrampe, multibane, klatring og bålplads. Sabro Ungemiljø er beliggende i en lille hyggelig bolig på Sabro Korsvejskolen, hvor der er en tilhørende have, en krea-container, fodboldbaner, gamerlokaler, og gode hal faciliteter. 

Om jobbet:
Dine pædagogiske opgaver vil primært være i vores fritidsklub, dog med mulighed for opgaver på tværs af de to enheder. Du vil komme til at arbejde som kontaktpædagog i øjenhøjde med en fantastisk børnegruppe samt bidrage med meningsfulde aktiviteter både i små og store fællesskaber. Særlig med fokus på aktiviteter inden for områder som rollespil, D&D, tegning, kreativitet m.m.

Vi ønsker en kollega, som:

 • Har en pædagogisk eller en anden relevant uddannelse med erfaring i eller interesse for fritidspædagogik og målgruppen 4. til 6. klasse. 
 • Har viden og erfaring indenfor specialpædagogiske indsatser, dokumentation og handleplaner.
 • Kan arbejde helhedsorienteret, og kan samarbejde om børnene med eksterne samarbejdspartnere herunder deltagelse i netværksmøder.
 • Har lyst til at kvalificere din praksis gennem systematik og brugen af data til at understøtte barnets progression.
 • Kan samle børnene til aktiviteter indenfor områder som f.eks. leg, Rollespil, D&D, Lego og kreativitet som f.eks. tegning, design af rollespilsvåben og tøj. 
 • Har en smittende energi og møder barnet i øjenhøjde – både én-til-én og i større grupper.
 • Trives med eftermiddags-og aftenarbejde. 
 • Kan tage ansvar og bidrager positivt til det fælles arbejdsmiljø. 
 • Har en anerkendende og lyttende i tilgangen til kollegaerne, forældre og børn.

Alle ansøgere opfordres til at besøge klubben til informationsdag onsdag d. 13.12.23 kl. 14.00-15.00. Her vil der også være mulighed for at stille yderligere spørgsmål til stillingen. Tilmelding kan ske ved at kontakte klubben på 41 87 25 16 mellem kl. 12.00-18.00.

Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 18. november fra kl. 16.00 -20.00.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med BUPL. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen.
  
Ugentligt timetal: 30

Tiltrædelsesdato:  1.januar 2024 eller hurtigst muligt.

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Du kan få mere viden om Ung i Aarhus og klubberne i Sabro her:

UngiAarhus

Fritidsklubben i Klubben Sabro - UngiAarhus VEST

Ungemiljøet Sabro - UngiAarhus VEST

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: d. 15. december 2023 kl. 12.00.
 
Vi forventer at afholde samtaler mandag d. 18. december 2023 kl. 16.00-20.00.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion, seksualitet og nationalitet til at søge.


Om os
UngiAarhus er en bydækkende organisation, der har ansvaret for fritidsklubber, ungdomsklubber, ungdomsskolen og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov).

UngiAarhus er inddelt i tre søjler: ØST, VEST og BYDÆKKENDE OG TVÆRGÅENDE. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes fritids- og ungdomsskoleplan her: www.ungiaarhus.dk

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Vistoftvej 30, 8471 Sabro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955650

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet