Aarhus Kommune: Sabro dagtilbud søger pædagog til DII Evigglad

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sabro dagtilbud søger pædagog til DII Evigglad

Til vores institution DII Evigglad i Sabro – ude på landet, tæt på natur, men i kort busafstand til byen - søger vi en engageret og kvalitetsbevidst pædagog med erfaring med børn i alderen 0 – 6 år.

 

Om os

Vi er en forholdsvis lille institution med 17 vuggestuebørn og 30 børnehavebørn. Derfor vil du også opleve, at institutionen er tryg, varm og hyggelig at være i med en personalegruppe med stor aldersspredning. Og så har vi nogle af byens allerdejligste børn med nogle støttende og energiske forældre – et forældresamarbejde, som vi vægter højt. Vi er også stolte af vores gode samarbejde med de andre institutioner i Sabro dagtilbud og skolen i Sabro.

I baghaven har vi et godt og sikkert stisystem, og skov og natur ligger i naturlig forlængelse af institutionen. Og skulle du have lyst til at tage børnene med på en længere tur, har Sabro dagtilbud to busser til rådighed.

Vi møder det enkelte barn der, hvor det er og vi strækker os langt for at tilpasse os det enkelte barns behov. Hos os er hvert barn unikt med sin helt egen personlighed og integritet. Hvert barn skal derfor mødes med respekt og en tilgang, som er tilpasset det enkelte barn og udviklingsstadie. Vi vægter det gode arbejde på stuerne og fællesskabet i huset højt. Der er en forventning om, at du kommer til at kende alle børn. 

Vi søger en stabil medarbejder med høj faglighed, som gerne må komme med nye inputs og ideer - du må gerne undre dig over vores praksis, vi vil gerne forstyrres og dermed udvikle os fagligt. Og vi sørger for, at du også har gode muligheder for at udvikle dig. Vi ser os selv som værende meget velfungerende – men vi er også klar over, at du måske får øje på områder, hvor vi med fordel kan udvikle os. Vi forventer, at du har lyst til at tage del i den udvikling også.

 

Vi ønsker en kollega der: 

 • har en uddannelse inden for pædagogik
 • er god til at samarbejde
 • har mod og lyst til at skabe et udviklende læringsmiljø
 • er iderig, kreativ og har et godt humør
 • har en positiv og anerkendende tilgang
 • kan se barnets positive intention og følger dem
 • er initiativrig
 • er en ildsjæl, der brænder for det gode børneliv 
 • kan arbejde selvstændigt
 • er god til at skabe rammer for børn i forskellige aldersgrupper
 • er glad for bevægelse, sang, musik og udeliv -
 • er fleksibel og ansvarlig
 • … og kommer du med andet, som vi kan bruge, men som vi slet ikke har tænkt på, så bliver vi bare positivt overraskede

Stillingen er på 32 - 37 timer.

 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Der vil blive indhentet børne- og straffeattest samt referencer inden ansættelsen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 22. september 2023. Vi er især nysgerrige på dine kvalifikationer, relationelle kompetencer, faglige erfaringer og personlige egenskaber. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende.


For yderligere oplysninger, eller hvis du har lyst til at komme på besøg og se huset, er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk leder Allan Jeppesen Baun (Tlf. 24 23 57 84). 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Sabro Skovvej 35 A, 8471 Sabro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/sabro-dagtilbud-soger-paedagog-til-dii-evigglad/a0bm35/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906500

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet