Besøgsvenner i Sabro

Profilbillede
Allan Søndergaard

Gør dig selv en tjeneste, bliv besøgsven!

Fårup-Sabro sogne har mange aktiviteter, således er der plads til gensidig besøgsgløder.

Lis Jensen er koordinator i Sabro, men hun efterlyser både besøgsvenner, og venner til besøg. 


Foto: Lis Jensen står klar ved døren og tager imod.

Lige nu står hun alene sammen med kultur- og kirkemedarbejder Susanne Juul Vestergaard, og de vil gerne have flere i gruppen. Naturligvis er der også sognepræsten, men hun har mange andre gøremål.

Der er ingen tvivl om, at der sidder mange i Sabro, måske lidt ensomme, og kunne få glæde af et besøg og en snak. Det kunne være til en kop kaffe, et spil kort, gå en tur eller bare gensidig udveksling af gode minder og oplevelser.

Ønsker man besøg, skal man kontakte Lis Jensen, og der er ingen aldersbegrænsning på besøgsvenner. Unge mennesker kan få meget ud af en snak og en hyggestund sammen med ældre mennesker.

Måske kan man bliver mere klog på Sabros historie gennem samtaler med mennesker, der har boet i Sabro et helt liv. På denne måde får du som besøgsven dobbelt ”løn”. Man både glæder et andet menneske og går derfra, tanket op med ny viden om Sabro samt med en indre glæde over at være en del af fællesskabet.

Man kan også være med til at skaffe besøg til ensomme personer, hvis man har kendskab til nogen, der kunne have glæde af et besøg.

At blive besøgsven kræver ingen tidligere erfaring, blot lysten til at lytte, være til stede og modtage. Oftest besøger man sin vært en times tid om ugen eller hver fjortende dag. Man er som besøgsven selv med til at danne rammerne for besøgene.

På det første besøg vil koordinatoren for tjenesten være til stede og afstemme forventningerne.

Kontakt koordinator for besøgstjenesten Lis Jensen på tlf. 2398 1009, hun står klar ved døren og tager imod.

Glæd andre og glæd dig selv -bliv besøgsven. 

Kilde: Redaktionen