Kim elsker livet som selvstændig mekaniker: “Jeg går meget op i fejlfinding på biler og kan selv styre opgavefordelingen“

Et kig ind i værkstedet (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

På Brunbjergvej i Sabro har Kim Skytthe sit værksted, hvor han specialiserer sig i fejlfinding. 

Kim Skytthe har et usædvanligt skarpt øje, når det kommer til biler. Som autotekniker har han specialiseret sig i at finde selv de mindste fejl, og med over ti års erfaring i faget har han prøvet det meste.

For to år siden valgte Kim at blive selvstændig, og åbnede sit eget værksted. Han oplevede, at der manglede en mekaniker i området, med det kvalitetsbevidste håndværk som han besidder, og derfor var det oplagt, at han startede sin virksomhed Autotekniker v/Kim Skytthe.

“Jeg har startet firmaet da jeg altid har ønsket at være selvstændig og have mit eget, hvor jeg selv har kundedialogen og selv laver bilen, så man kan tilbyde den høje kvalitet i arbejdet, som jeg går så højt op i.”

“Dette er også en af grundene til, at jeg selv er startet, da jeg desværre synes, at der er blevet længere mellem den specialiserede mekaniker, som brænder for sit arbejde,” fortæller den unge indehaver.  


Kim Skytthe udfører selv alle opgaver på værkstedet med kunder, biler, markedsføring, bogføring mm. (Foto: Privat)

Enmandsvirksomhed
I dag er Kim ikke i tvivl om, at han dengang traf den rigtige beslutning, da han fik sit eget. Han nyder den frihed, der følger med at være virksomhedsejer. 

“Jeg elsker alt ved at være selvstændig. Som beskrevet ovenfor, så har jeg selv kontrollen over det daglige arbejde og håndteringen af kunder. Jeg går meget op i fejlfinding på biler, og specialiseret inden for dette, og kan ved mit eget værksted også selv styre fordelingen af opgaver. Jeg har mulighed for at tage både store og små fejlfindingsopgaver ind, og fordybe mig i dem.”

Kim står selv for alle dele af den daglige drift:

“Jeg er indehaver af firmaet og går selv på værkstedet. Jeg udfører derfor selv alle opgaver på værkstedet med kunder, biler, markedsføring, bogføring mm.”


Værkstedet på Brunbjergvej 8 (Foto: Privat)

Hvad siger kunderne om Kim?
Kims specialisering i fejlfinding, er noget som hans kunder sætter pris på. Her er et eksempel fra en kunde, hvor hans skarpe sans for detaljer sparede en kunde for et markant beløb:   

“Fantastisk god behandling. Min bil begyndte pludselig at skifte mellem automatisk og manuelt gear under kørslen. Bilen var derefter på besøg hos Citroën, som mente at koblingen + gearskifte aktivator + stoplyskontakt skulle udskiftes + 1½ dags arbejde = regning på ca. 34.000 kr,” siger kunden og fortsætter:

“Så lavede Kim Skytthe en fejlsøgning på bilen, og konstaterede, at det kun var nødvendigt at udskifte stoplyskontakten = regning på ca. 1.700 kr. Herudover fandt han alvorlig slør i rattet og udskiftede to bærekugler. Nu kører bilen som ny, og han har samtidig sparet mig en masse penge. Kim har en super professionel tilgang til faget, så herfra kan jeg give de bedste anbefalinger til at kontakte Kim.”

Du finder meget mere om din lokale autotekniker på hans Facebookside og hjemmesideBesøg Autotekniker v/Kim Skytthe på adressen Brunbjergvej 8 i 8471 Sabro.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Autotekniker v/Kim Skytthe