Lokal autotekniker vil gøre folk klar til sæsonen: "Få skiftet dine hjul for 250kr"

Kim Skytthe står klar til at skifte dine hjul, så du er godt kørende til den kommende sæson (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Den lokale autotekniker i Sabro, Kim Skytthe, er kendt for sit gode ry og sin ekspertise inden for bilreparation og vedligeholdelse. Men nu er der endnu en grund til at besøge hans autoværksted - han kører nemlig med en fast, god pris for at klæde lokalområdet ordentligt på til foråret og sommeren.

For blot 250 kr kan du få skiftet dine dæk på Kim Skytthes autoværksted, så du er klar til at tage på sommerkøreture og nyde det gode vejr. Men det er ikke alt - hvis du ikke ønsker at opbevare dine dæk derhjemme, tilbyder Kim Skytthe også et dækhotel for kun 150 kr pr. sæson.

“Det er snart tid til at få sommerhjulene på, og folk kan få dem skiftet ved mig for kun 250,- Er man træt af selv at opbevare sine hjul, så tilbyder jeg også dækhotel for kun 150,- pr. sæson,“ siger Kim og fortsætter: 

“På den måde så slipper du for at opbevare dine hjul selv, samt at pakke dem ned i din bil hver gang de skal ud til værkstedet.“

Når du får skiftet dine hjul, så får du også: Kontrol af dæktryk og mønsterdybde, kontrol af styretøj og bremser og nulstilling af TPMS-sensor.

Book din tid her, eller ring på 41 80 50 00.

Et højaktuelt tilbud
Tilbuddet er højaktuelt lige nu, da foråret og sommeren nærmer sig, og det er vigtigt at have de rigtige dæk på bilen til at klare de forskellige vejrforhold.

Så hvis du bor i området og har brug for at få skiftet dine dæk, eller hvis du ønsker at opbevare dine dæk et sikkert sted, er Kim Skytthes autoværksted stedet at gå til. Han tilbyder en rigtig god pris. Så tøv ikke med at kontakte ham og få dit tilbud i dag, understreger han:

“Ring på telefon 41 80 50 00 for at booke tid, eller book online på min hjemmeside,“ lyder det fra Kim Skytthe.

Besøg Autotekniker v/Kim Skytthe på Brunbjergvej 8 og gør dig en god handel!

Du finder meget mere om Autotekniker v/Kim Skytthe på hans Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Autotekniker v/Kim Skytthe