Nyt fra Sabro i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Sabro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

 

**

 

To indbrudstyve standset med tyvekoster i bilen

 

Østjyllands Politi har i sommerferieugerne ekstra fokus på indbrud, da antallet af indbrud desværre ofte stiger, når folk er afsted på ferie. Tirsdag aften gav det pote, da en patrulje kl. 22.00 standsede en bil med to indbrudstyve.
En bil hvis beskrivelse svarede til bilen, de to mænd kørte i, var efterlyst i forbindelse med et tyveri fra en byggeplads ved en skole i Ørsted i weekenden. Her var der blevet stjålet flere ruller tagpap. En tilsvarende bil var desuden set på en byggeplads på Skolevej i Assentoft, hvor der havde været indbrud og tyveri flere nætter i streg.To betjente spottede bilen på Hadsundvej i Gjerlev ved Randers kl. 22.00 og bragte den hurtigt til standsning. I bilen sad to mænd på 20 år, og bag i bilen lå flere ruller med tagpap, så de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri. Den ene mand havde desuden en pose i lommen med en mængde narko, som han også blev sigtet for besiddelse af, før de begge blev taget med på stationen til yderligere afhøring.

 

**

 

Tre på scooter frarøvede mand kontanter 

En 44-årig mand blev tirsdag klokken 21.08 udsat for røveri af tre mænd eller drenge på scooter på Skolegade i Randers.

 

De tre scooter-førere kom kørende af Kristrupvej mod rundkørslen, hvor de tog kontakt til den 44-årige og sagde, at de skulle have hans penge. Da den 44-årige nægtede de, trak de to af scooter-førerne hver en køkkenkniv, og den 44-årige udleverede derfor sine værdier.

De tre mænd beskrives som

 • Alle iført sorte hjelme
 • Talte dansk uden accent
 •  To kørte på sorte scootere og 1 kørte på en blå scooter

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der kan have oplysninger om, hvem de tre mænd er, på tlf. 114.

**

To kvinder udsat for blotter i baggård

Tirsdag kl. 15.29 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 30-årig kvinde om, at hun sammen med en 64-årig kvinde var blevet udsat for en blotter, da de sad i en baggård på en adresse i Aarhus C.

De to kvinder sad i gården og talte, da en 38-årig mand på en af altanerne blottede sit lem for dem og herefter gik ind i sin lejlighed og lavede her onani-bevægelser bag en glas-terrassedør.

Kvinderne kontaktede politiet og kunne ved patruljens ankomst udpege manden, som igen befandt sig på sin altan. Den 38-årige mand blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse ved blotteri.

 

**

Beruset kvinde var højtråbende ville i slagsmål

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte natten til onsdag kl. 02.05 til en adresse i Randers, hvor en kvinde på gaden opførte sig aggressivt og råbte til folk på stedet, at de skulle have tæsk. Patruljen tog kontakt til kvinden, som virkede påvirket af spiritus, og som blev ved med at være opfarende og aggressiv over for betjentene. Kvinden blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med på politistationen.

**

 

Fandt narko og kniv under visitation af bil

Tre mænd på hhv. 17, 17 og 22 år blev tirsdag kl. 15.12 sigtet for besiddelse af narko, da bilen, de befandt sig i, var blevet standset på Gudrunsvej i Brabrand. Under visitation af bilen fandt betjentene flere mindre mængder narko.

 

Den 22-årige mand blev desuden sigtet for overtrædelse af knivloven, da han havde medbragt en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

**

Mand forbrændt efter ild i gasgrill

Politi og ambulance kørte tirsdag kl. 21.45 til en adresse i Aarhus N, hvor ild i en gasgrill havde fået en gasflaske til at eksplodere. En 40-årig mand fik flere mindre forbrændinger ved eksplosionen og modtog behandling for sine forbrændinger i ambulancen.

**

Færdsel

Tirsdag kl. 12.20 skete der et færdselsuheld på Hobrovej i Randers, da en 29-årig mandlig bilist holdt stille ved vigelinien, for at dreje til højre ad Hobrovej ved afkørsel 39, og en 46-årig mandlig bilist, som kørte efter den 29-årige og ligeledes skulle svinge til højre, påkørte den 29-årige bagfra. Ingen kom til skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 17.20 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Grenåvej og Lystrupvej i Risskov. Da en 85-årig mandlig bilist påkørte den forankørende 30-årige kvindelige bilist, som holdt for rødt lys i krydset. Ingen kom umiddelbart til skade i uheldet.

Tirsdag kl. 18.45 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro, da en 52-årig mandlig bilist, som kom kørende i sydøstlig retning, pludselig kom ind i den modsatte vejbane og her ramte en 58-årig mandlig bilist. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

En 16-årig dreng fik natten til onsdag kl. 01.00 konfiskeret sin knallert, efter at være blevet standset på Århusvej i Ålsø ved Grenå. Knallerten var konstruktivt ændret og nummerpladen lå i rummet under sædet i stedet for at være monteret på knallerten. Den 16-årige blev sigtet for begge overtrædelser og hans forældre og de sociale myndigheder blev underrettet.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 10 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 • På Trillegårdsvej i Aarhus V begået mellem fredag den 1/7 kl. 12.30 og tirsdag den 12/7 kl. 08.50
 • På Møddebrovej i Solbjerg begået mellem lørdag den 9/7 kl. 12.00 og tirsdag den 12/7 kl. 04.00
 • På Ved Starnden i Egå begået mellem søndag den 10/7 kl. 10.30 og tirsdag den 12/7 kl. 11.30
 • På Åtoften i Egå begået tirsdag den 12/7 mellem kl. 09.30 og kl. 17.30
 • På Bispehavevej i aarhus V begået tirsdag den 12/7 mellem kl. 06.00 og kl. 17.50
 • På Kløvervang i grenå begået mellem mandag den 11/7 kl. 21.30 og tirsdag den 12/7 kl. 14.00
 • På Lystenlund i Solbjerg begået tirsdag den 12/7 mellem kl. 00.00 og kl. 20.30
 • På Lystenlund i Solbjerg begået mellem lørdag den 9/7 kl. 17.00 og tirsdag den 12/7 kl. 20.37
 • På Trepkasgade i Aarhus begået mellem søndag den 10/7 kl. 08.00 og tirsdag den 12/7 kl. 22.30
 • På Skelagervej i Aarhus begået mellem fredag den 8/7 kl. 16.00 og søndag den 10/7 kl. 18.00

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi