Nyt fra Sabro i politiets døgnrapport

Profilbillede

Sabro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus kl 10.00

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.00 en 33-årig mand i grundlovsforhør ved retten i Aarhus. Den 33-årige er sigtet for at have begået voldtægt mod en 54-årig kvinde onsdag eftermiddag på en adresse i Aarhus.

 

Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

**

 

Forsøgte at slå politiet med totenschlæger

I forbindelse med en anmeldelse om hærværk mod en privat adresse i Aarhus, opsøgte Østjyllands Politi en mulig gerningsmand på en adresse i Viby J.

 

Ved politiets ankomst til stedet var den 30-årige mand meget aggressiv og ikke særlig samarbejdsvillig, hvilket blandt andet kom til udtryk ved, at han forsøgte at slå en betjent med en totenschlæger. Det medførte, at politiet måtte anvende de nødvendige magtmidler for at få ham ilagt håndjern på adressen.

Den 30-årige mand blev sigtet for hærværk, vold mod tjenestemand, våbenbesiddelse og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Han blev desuden anholdt.

**

To mænd anholdt i bil med hash

Torsdag kl. 16.10 standsede en patrulje fra Østjyllands Politi en personbil på Sindalsvej i Risskov. Føreren – en 39-årig mand – viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for. Han og en 42-årig mandlig medpassager blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash og skunk samt salgsposer og flere tusinde kroner i kontakter, hvorfor de blev sigtet for salg af euforiserende stoffer. 

Begge de to mænd blev anholdt.

**

Flere tip om hashsalg førte til fund af stoffer

Østjyllands Politi blev torsdag eftermiddag gjort bekendt med, at der foregik hashhandel på og ud for en adresse i Aarhus V. Ved patruljens ankomst til stede fandt betjentene frem til en række færdigrullede joints på en adresse samt en mindre mængde hash. Lejlighedens beboer blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og anholdt.

Den 23-årige mand blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde tramadoler, der blev beslaglagt.

På en adresse i Randers SØ blev Østjyllands Politi ligeledes onsdag aften gjort bekendt med, at der blev solgt stoffer fra en privat adresse. Ved en ransagning af adressen fandt politiet hos den 21-årige mandlige beboer frem til både hash, kokain og doping. Den unge mand blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Endnu en borger fik sig torsdag aften kort før midnat et uventet besøg på sin bopæl i Randers NØ, da Østjyllands Politi var blevet gjort bekendt med, at der muligvis blev solgt amfetamin fra adressen. Ved en ransagning af den 60-årige mands bopæl fandt politiet frem til en mængde hash og en mængde amfetamin, der var gemt i en fryser. Den 60-årige mand blev anholdt, og han blev sigtet for salg af narkotika. 

**

Færdsel:

Torsdag kl. 07.37 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro, hvor to biler kørte sammen. En 61-årig mand påkørte med stor fart en forankørende, der holdt stille på grund af kø frem mod lyssignalet. Den forreste bil blev ført af en 34-årig mand, men ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet. Begge biler fik materielle skader i forbindelse med sammenstødet.

Torsdag kl. 07.47 skete der et færdselsuheld på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, hvor en 25-årig kvindelig cyklist blev påkørt af en 25-årig kvindelig bilist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, men hun blev efterfølgende kørt med ambulance til hospitalet. Sammen medførte desuden en del trafikale gener i morgentrafikken.

Torsdag kl. 07.50 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Aarhus N. Fire biler med i alt seks personer var involveret i et harmonikasammenstød ud for afkørslen ved Lisbjerg, men ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med uheldet. Episoden medførte nogle mindre trafikale gener for morgentrafikken, og en 18-årig mandlig bilist blev sigtet i sagen.

Torsdag kl. 14.58 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Aarhus V. I krydset ved Hasle Ringvej påkørte en 21-årig mandlig bilist en 27-årig kvindelig bilist bagfra. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet.

Torsdag kl. 17.17 skete der et færdselsuheld på Nørre Boulevard i Randers C, hvor en personbil blev påkørt af en trehjulet scooter. Føreren – en 47-årig mand – blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Ingen personer kom umiddelbart til skade.

Torsdag kl. 21.13 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i krydset ved Ådalsvej. Tre biler var kørt sammen, men umiddelbart var sammenstødet sket uden personskade. En 18-årig kvinde blev sigtet i forbindelse med færdselsuheldet. 

**

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Odensegade i Aarhus C begået torsdag d. 12/1 mellem kl. 13.00 og kl. 14.00
På Farsundsvej i Aarhus N begået torsdag d. 12/1 mellem kl. 08.45 og kl. 13.00
På Herambsgade i Aarhus N begået mellem fredag d. 6/1 kl. 16.00 til torsdag d. 12/1 kl. 08.30

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
False {
}