Sabro-Korsvejskolen søger en dansk- og musik lærer til 1C

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet 

En af vores faste lærere har fået nyt job, og derfor søger vi en indskolingslærer med undervisningskompetence i dansk, musik og gerne håndværk/design. For den rette ansøger kan vi godt være fleksible med fagkombinationen, men du skal kunne undervise i dansk i indskolingen. 

Du skal have lyst til at undervise i vores indskoling og mellemtrin og så skal du have lyst til at indgå i et tæt samarbejde med en masse kompetence og engagerede kolleger. 

Der er tale om en fuldtidsstilling og du skal kunne starte senest 1. februar 2024. Du kommer naturligvis til at indgå i fagfordelingen til kommende skoleår, men lige nu skal du overtage et skema der rummer dansk i 1C, 3 hold med håndværk/design og musik på 1. årgang. 

 

Din profil 

Vi søger dig, der har lyst til at udfolde dig fagligt og personligt og dig der brænder for at tilføre dine fag, elever og kollegerne energi til det gode undervisnings- og arbejdsmiljø. 
 
• Du er ambitiøs, robust og en tydelig rollemodel for vores mange forskellige elever 
 
• Du er i stand til at arbejde med klasserumsledelse og relations dannelse, samt opstille tydelige læringsmål for eleverne og evaluere disse 
 
• Du ser potentialet i alle elever og din undervisning er glad, inspirerende og styrker elevernes interesse for fagene 
 
• Dine kolleger møder en kapacitet i dig. Du er en deltagende og givende kollega, der engagerer sig i samarbejdet 
 
• Forældrene oplever dig som en lærer, der nyder at være sammen med deres børn. En voksen, der giver lyst til læring, smil, retning og rum 

 

Derfor skal du vælge os 

Vi er en mellemstor skole med ca. 680 elever opdelt i indskoling og udskoling. Vi er beliggende i udkanten af Aarhus Kommune. Vores skole er omgivet af store grønne områder og samarbejdet med lokalsamfundet en vigtig del af skolens profil.  

Vi er desuden i gang med et udbygningsprojekt, og derfor kan du se frem til, at skolen renoveres og udbygges til en 4-spors skole frem mod 2032. 

 

Vi er glade for at tage imod nye kolleger og er åbne overfor hvad ”en ny” vil sætte i gang og bidrage til fællesskabet med 

Du vil få mulighed for at tænke, arbejde, stille spørgsmål og finde svar sammen med elever og kolleger 

Vi ønsker sammen at opnå gode resultater med de elever vi oplever som et fælles ansvar at sikre en kvalificeret faglig, social og personlig udvikling 

Vores elever er åbne og positive, men har også brug for en tydelig voksen, der vil noget med dem 

 

Løn og ansættelsesvilkår  

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. 

Ugentligt timetal: 37 timer 
 
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri straffe- og børneattest. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.


Hvis du vil vide mere  

Kontakt skoleleder Henrik Schou på tlf. 41 800 426 


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
 

Ansøgningsfrist og samtaler: 

 Ansøgningsfrist fredag d. 15. december kl. 8.00 

 Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 51 

 

Om os  

Du kan læse mere om Sabro-Korsvejskolen på https://sabrokorsvejskolen.aarhus.dk/ eller på skolens facebook/Instagram side Sabro Børneunivers 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Sabro Skolevej 4A, 8471 Sabro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951688

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet