Sang for alle aldre

Profilbillede
dato

Ikke kun De små Synger. Også de voksne synger.

I lang tid har sang måtte lide en krank skæbne, men nu lukkes der igen op for stemmerne i Sabro Sognegård.

På trods af en coronapause findes Sabrokoret stadigvæk.

Selv om der ikke er megen korsang rundt om i landet, satses der på, at Sabrokoret kan starte på en ny, frisk korsæson tirsdag d. 31. august kl. 19.00 i sognegården i Sabro.

Der tages naturligvis alle forholdsregler med hensyn til afstand, afspritning m.v., og det det anbefales at holde man øje med hjemmesiden, hvor aktuelle nyheder og evt. ændringer fremgår.

Om Sabrokoret siger korleder Dagmar Ginnerup:

"Sabrokoret er et blandet kor for mænd og kvinder i alle aldre, vi er ca. 30 medlemmer og vi deler glæden ved at synge sammen. Repertoiret er varieret – nye og gamle sange og salmer, danske og udenlandske satser – klassiske såvel som rytmiske. Vi synger flerstemmigt og arbejder med en fælles klang og musikalsk udtryk. Sabrokoret medvirker ved gudstjenester og koncerter i kirkerne og sognegården. Indimellem samarbejder vi også med kor fra nabosognene. Vi øver hver tirsdag aften kl. 19.00- 21.00 i Sabro Sognegård. Derefter holder vi pause, så der også er tid til snak over en kop kaffe. Vi kan sagtens være flere i koret, hvor der ikke er optagelsesprøve eller krav om nodekendskab. Så hvis du traller derhjemme og går du med tanker om at synge i vores dejlige, hyggelige kor, skal du endelig kontakte mig, korleder og organist Dagmar Ginnerup."

Kontakt sker på tlf. 2441 1709 eller mail: d.ginnerup@gmail.com

Kilde: Redaktionen