Godt hundeliv

Profilbillede
Allan Søndergaard

Igen er hundelivet genstand for debat i Sabro.

Senest har der været problemer med løsgående hunde på Mosestien. Der er ellers skiltet tydeligt, at hunde skal være i snor, og at man kun må færdes på de etablerede stier.

Færdsel på Mosetien er velvilligt stillet til rådighed af lodsejerne. Alligevel er der også hundeluftere, der trodser skilte om privat område og går ind på lodsejernes grunde.

Løse hunde er dels forbudt, men også til stor fare fore vildtet her i yngletiden. Alle har hørt en hundeejer sige, at der er styr på hunden, og den ikke bider. Alligevel er vi en del, som er blevet bidt af den slag fredelige hunde.

Hvorfor ikke bare glæde sig over at private stiller deres grund til fri benyttelse af naturelskere, og holde hunden i snor og naturligvis til posen.

Det kunne efter opslag også gælde i Sabro by på boldbaner og de grønne områder. Der har også været ytret utilfredshed med efterladte hestepærer i byområdet.

Lad det være slået helt fast at hunde og deres efterladenskaber, heste og deres efterladenskaber og omstrejfende katte og deres efterladenskaber i sandkasser, alene er ejerens ansvar.

Selv om man er firbenet og i snor, er der plads til et godt og frit hundeliv i Sabro.

Hunde vil gerne løbe frit rundt uden snor, og det kan de ved P-pladen ind til Byggelegepladsen, men her er posen naturligvis også med.

Kilde: Redaktionen