Molde Band tilbage på Wintercoat

Foto: Allan Søndergaard. Molde Band
Profilbillede
dato

Af Allan Søndergaard

Gennem årene siden 2007 har bryggeriet Wintercoat også været et lokalt koncertsted i Sabro. Der har været holdt over 100 koncerter med diverse kunstnere. Repertoiret strækker sig fra folkemusik og spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik til bluegrass og blues fra USA.

Det er professionelt spillet musik af høj klasse, der spiller i bryggeriets hyggelige og intime skænkestue, hvor akustikken er rigtig behagelig.

Om sommeren, og det er snart, holdes koncerterne i teltet i ølhaven, hvis vejret tillader det.

Og det er altid tilladt at nye en velsmagende gyldne drik til diverse toner fra det meste af verden.

Er man til Country og bluegrass på dansk, så er chancen der fredag den 22. april kl. 20.00 på Wintercoat Grønvej 51 Sabro. I september 2020 efter nogle måneders lockdown, genåbnede Molde Band Wintercoats koncertsæson med en herlig country og bluegrass koncert i teltet i ølhaven.

I år dukker Maria og hendes band op igen, omend varmen i april nok ikke egner sig til udendørs koncerter om aftenen. Maria er en dygtig sangskriver, en gedigen mandolin og guitarspiller og hun synger som en engel, og hun akkompagneres med varme og godt humør af sit lige så dygtig band.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Allan Søndergaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Allan Søndergaard.
Kilde: Allan Søndergaard