Ny uddeler i Sabro


Af Allan Søndergaard


Sabro Daglig'Brugs. Foto//Allan Søndergaard


Med det nye år starter også en ny uddeler i Dagli'Brugsen i Sabro. Jens Møller Poulsen er netop startet, og han er i fuld gang med at etablere sig som en vigtig del af lokalsamfundet som uddeler i Dagli'Brugsen i Sabro. Han kommer fra en stilling som uddeler i Dagli'Brugsen i Hou. Han er 56 år, og har erfaringer fra en lang række ledelsesfunktioner i bagagen. Det strækker sig over LIC, Kvickly, Coop, Obs, Metro inden han havnede i Hou, og altså nu i Sabro. Kendetegnende for Jens er, at han ikke kan sidde stille.

Der skal altid ske noget, hvilket også hans CV vidner om. Helt ukendt med butikken er han ikke. Tidligere blev Maja Friis Lauersen som souschef ansat i Sabro. Hun kommer også fra Hou Dagli'Brugs, hvor de således har arbejdet samme før. Jens har også besøgt Sabro Dagli'Brugs og bistået Maja.

Da stillingen som ny brugsuddeler i Sabro blev slået op, søgte han straks stillingen, og bestyrelsen fandt, at han var manden der kunne videreudvikle brugsen, så de ansatte ham.

Nu skal de to så arbejde sammen og videreudvikle Sabro Dagli'Brugs.

Jens har fokus på at udvikle og optimere indtjeningen i butikker. Således er det OK-anlægget, der tilfører brugsen den store indtjening, mens butikssalget er en forholdsvis mindre del. Desuden har man haft økonomiske udfordringer. Taget stod pludselig til at skulle udskiftes, og det var en uventet udgift. I løbet af få år skal køleanlægget udskiftes, når brug af freon bliver forbudt. Desuden kan benzinsalget nok forventes at falde i takt med, at el-bilerne vinder indpas. Så lige nu handler det om at få penge ind på bundlinjen og fastholde og tiltrække kunder, stadig med vareudbud og kundeservice som førsteprioritet.

Ved sin side har han altså souschef Maja Friis Lauersen.

Maja er 23 år og uddannet ledertrainee fra Dagli’Brugsen i Hou og er bosat i Odder. Hun går specielt meget op i at have basis på plads i butikken. Desuden brænder hendes hjerte for at skabe en god arbejdsplads for de ansatte, så de glæder sig til at komme på arbejde hver dag og gøre en forskel for kunderne.

Jens og Maja i spidsen for Sabro Daglig'Brugs. Foto//Allan Søndergaard


Om uddelerskiftet siger formand for Daglig'Brugsen Jane Bang.

Jens Kvist stod for den rivende udvikling, der skete gennem de 25 år han var uddeler, men efter langtidsvarende sygdom, valgte bestyrelsen, at der skulle nyt kræfter til.

Jens Kvist har i de 25 år udviklet Daglig'Brugsen helt enorm og dygtigt. Fra den spæde start, da var Jens Kvist kun 25 år, gik han straks i gang med at sætte markante fingeraftryk, ikke bare i brugsen, men i hele lokalsamfundet. Han var idémanden til OK-tanken, vaskehallen, flere bygninger med udlejning til lokale forretninger og erhverv, blot for at nævne nogle få områder. Samtidig var der fuld gang i butiksudviklingen. Slagterafdeling, bagerafdeling, postafdeling og flere andre initiativer. Samtidig satte han sit præg på foreningslivet i Sabro ved sponsorater. Altsammen naturligvis sammen med den siddende bestyrelse, men primært med Jens som initiativtager.

Nu er det så en anden Jens, der fører udviklingen videre.


Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Allan Søndergaard
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk