Seje kvinder i Sabro

Kilde: Allan Søndergaard
Profilbillede
Allan Søndergaard

Torsdag aften, d. 8. april, i 4º C graders småregn og blæsende vejr, virker det umiddelbart omsonst at møde op for at se kvinderne i Sabro spille floorball. Men nej. De seje kvinder fra Sabro kender ikke til dårligt vejr, når der er floorball. Omkring 12-15 stykker mødte op til aftenens træning. De husker kun én gang, hvor de har måttet aflyse -dengang lå der sne på banen.

Nu hvor indendørs aktiviteterne i Sabro Gymnastikafdelinger er flyttet udenfor, på grund af coronaen, er det friske kvinder der præger både aktiviteterne og det ledelsesmæssige arbejde.

Således inviterer Signe Koch Klavsen til udendørs floorball. Der trænes hver torsdag kl. 19.30 på multibanen ved Sabrohallen. Signe oplyser, at dameholdet har trænet i tre år. Deltagerne er i alderen fra 30 – 60 år, men der er ingen aldersgrænser. Det kræver ingen forkundskaber, og stave kan lånes. Forude selve aktiviteten lægges der stor vægt på at have det sjovt sammen. 

Selve træningen står Lone Tolstrup for. Der indledes med øvelser og småspil, og derefter spilles der kampe. Kvinderne træner både sommer og vinter, som sagt uanset vejret.

Flere artikler