Vi danser coronaen ud med Zumba

Profilbillede

Der er ingen grænser for aktiviteterne i Sabro IF gymnastik. Nu danses coronaen ud af byen med Zumba. 

Slud og kulde kunne ikke holde de glade zumbapiger tilbage.
Første hold er Zumba Kids, der danser hver mandag kl. 18.00 . Her er programmet tilrettelagt for børn i alderen 8 – 10 år hvor alle danseglade børn er velkomne.

Holdets instruktør er certificeret Zumba®-instruktør, Nikoline Aabyskov. Hun fortæller, at programmet lyder på dans til skøn musik, indlæring af nye koreografier, hygger og lidt leger. Der er plads til grin, dans, spørgsmål og en masse fede moves. Ingen danseerfaring er påkrævet - her kan alle være med.

Opfordringen fra Nikoline lyder:

"Hiv dine venner i hånden og vær med til en rigtig Zumba®-fest i børnehøjde. Det eneste det kræver er, at du elsker at bevæge dig og have det sjovt med dine venner."

Nikoline lover et smil på læben og sved på panden. Kom og vær med! Det foregår i Sabro-korsvejskolens skolegård. Straks efter kl. 19.00 fortsætter Nikoline med næste hold, Zumba® Fitness, der mest henvender sig til deltagere over 12 år, men egentlig er der ingen aldersgrænse.

Nikoline beskriver indholdet således:

"Zumba® Fitness er motion på den sjove måde, og det allerbedste er, at ALLE kan være med! Her er der intet der hedder rigtigt eller forkert - det vigtigste er, at du bevæger dig og har det sjovt til den skønneste musik. Mens musikken primært er inspireret af de latinamerikanske rytmer, kommer vi hele verden rundt i en Zumba®-time. Her er både øvede og ikke-øvede velkomne. Det eneste der kræves er lysten til at bevæge sig til en masse fed og lækker musik. Til Zumba® træner vi og forbrænder en masse kalorier - men uden at tænke over det."

Desuden oplyser Nikoline, at hun også tilbyder private lektioner:

"Skal I danse Zumba® til jeres næste polterabend, fest, arrangement eller andet? - så kontakt mig på min mail eller på Facebook og lad os se, hvad vi kan finde ud af. Med licens til at undervise alle aldersgrupper (fra+4 år), vil jeg kunne tilpasse netop jeres behov."

Kilde: Allan Søndergaard
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk